Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

Conveni entre l'Ajuntament i Illa Comercial Palau per potenciar el comerç local

31 de juliol de 2013L'acord inclou una subvenció per a l'organització d'actes, com la Nit de l'Illa, que enguany té lloc el 7 de setembre

 

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Associació Illa Comercial Palau han signat un conveni de col·laboració que té com a principal objectiu la promoció i dinamització del comerç local. El conveni, que té vigència anual, es va signar el 25 de juliol a la Sala de Plens de l'Ajuntament. L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i la presidenta d'Illa Comercial Palau, Juani Baeza, van signar el pacte en representació de l'Ajuntament i l'esmentada associació, respectivament. Miquel Rovira, regidor de Comerç i Turisme, va acompanyar-les en l'acte de signatura.

 

"Sense el suport de l'Ajuntament seria impossible dur a terme activitats com la Nit de l'Illa. Seria impossible", va destacar Juani Baeza, presidenta d'Illa Comercial Palau, en l'acte de signatura. Miquel Rovira va subratllar que "tant l'Ajuntament com Illa Comercial Palau fan una aposta clara pel comerç local i de proximitat, que és una font de llocs de treball i d'activitat econòmica però alhora és imprescindible per tenir vida als carrers del poble".

 

Entre altres qüestions, el conveni inclou una subvenció de 18.000€ que l'Ajuntament atorga a l'entitat per a l'organització de diverses activitats que es realitzen al llarg de l'any i que tenen la finalitat de potenciar el comerç local. L'aportació finança una part del cost total pressupostat d'aquestes iniciatives, xifrat en 38.850€. Entre elles destaca la Nit de l'Illa, un esdeveniment que aquest any se celebra el 7 de setembre. És una festa que inclou actuacions i sortejos i que gaudeixen plegats clients i comerciants. A més a més de la Nit de l'Illa, l'associació es compromet a través del conveni a organitzar altres activitats durant la revetlla de Sant Joan i les festes nadalenques.

 Imatges relacionades

  • Rovira, Padrós i Baeza (d'esq. a dreta) en la signatura del conveni.

    Rovira, Padrós i Baeza (d'esq. a dreta) en la signatura del conveni.