Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

L'augment de línies d'autobusos que connecten Palau i Sabadell ja ha entrat en servei

3 de maig de 2007Palau-solità i Plegamans ha estrenat el 2 de maig l'augment de línies d'autobusos que connecten la població amb Sabadell: en concret, 10 expedicions d'anada a Sabadell i 9 de tornada, una millora substancial de les comunicacions actuals en matèria de transport públic en autobús (a càrrec de l'empresa Sagalés, S.A.), que eren 6 d'anada i 6 de tornada.

L'Ajuntament de Palau ha reivindicat conjuntament amb els veïns des de les darreres millores d'horaris i parades, que daten de l'any 2004, una comunicació amb Sabadell més fluïda tant pels treballadors dels polígons industrials com pels propis habitants de Palau que necessiten desplaçar-se a la capital del Vallès Occidental per estudis, feina i, sobretot, per anar a l'Hospital de Sabadell. Aquest considerable increment d'expedicions va ser comunicat pel Secretari de Mobilitat de la Generalitat, Manel Nadal, a l'alcaldessa, Teresa Padrós, i regidors de l'equip de govern en una reunió de treball a l'Ajuntament de Palau el passat mes de març.

Per constatar l'important salt endavant que suposa aquests nous horaris de transport públic a Sabadell només cal recordar que Palau i Sabadell estaven comunicades amb 12 expedicions de dilluns a divendres feiners (6 d'anada i 6 de tornada). La primera sortida de Palau era a les 7,40 i la darrera sortida de Sabadell direcció Palau era a les 21.55. Ara la primera sortida de Palau és a les 05.00 i la darrera sortida de Sabadell a les 22.30.

El cost d'aquesta actuació és de 119.000 € i, tenint present que l'aument d'expedicions s'emmarca dins de la millora de l'accés als polígons industrials de la zona, es preveu que en un futur no gaire llunyà hi haurà una nova proposta més àmplia d'horaris, un fet també que serà molt positiu pels veïns i veïnes de Palau-solità i Plegamans.

Imatge
Una de les primeres expedicions amb la presència de l'alcaldessa i responsables de Sagalés