Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 13 de novembre

Comencen els cursos formatius del Portal d'Entitats, adreçats a les entitats de Palau-solità i Plegamans

5 de maig de 2007L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans s'ha adherit al Portal d'Entitats que promou la Diputació i que permetrà a totes les entitats del municipi que ho desitgin gaudir del seu propi portal a Internet i, a més, alimentar un portal col•lectiu que mostrarà la vitalitat del teixit associatiu de Palau. Aquest sistema funciona a tres nivells: web de cada entitat, Portal d'Entitats de cada municipi i Portal de les Associacions de la Província de Barcelona. En aquests moments, ja són més d'una desena les entitats de Palau adherides al projecte i el dissabte 5 de maig comencen la seva formació per obrir en breu el seu portal a Internet.

El software del Portal permet desenvolupar, mantenir i compartir informació de manera fàcil i assequible per a qualsevol usuari sense experiència en el món de les noves tecnologies; és un sistema que permet adaptar-se regularment a les necessitats que puguin anar sorgint a mesura que s'implanta en el territori. Inclou funcions per a:

- Elaboració, disseny propi i diferenciat, manteniment i eines de comunicació interactiva per a cada entitat.
- Lliure elecció del tipus de continguts i funcionalitats de les webs i portals.
- Multi-idioma: es pot configurar a mida de cada necessitat l'extensió de cadascuna de les versions idiomàtiques.

Un dels elements a destacar, que fa d'aquest un projecte innovador és que a través de la seva pròpia web, les entitats poden vincular el formulari d'inscripció dels socis a una base de dades interna de gestió de socis que el mateix sistema proporciona (dades, càrrecs a la junta, ordres de pagament de quotes, seguiment del pagament, definició d'enviaments col•lectius o selectius als membres, etc...). En definitiva, suposa un salt qualitatiu i quantitatiu per al moviment associatiu de la població.

Per ampliar informació o per adherir-se com a entitat, es pot contactar amb l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans
Telf: 93 864 80 56