Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 24 de juny

Tot a punt per rebre els Reis Mags d'Orient

2 de gener de 2014La principal novetat d'aquest any és el Campament de Reis, que s'establirà a la plaça Onze de Setembre de 12 a 14h

 

Palau-solità i Plegamans ja ho té tot organitzat per rebre amb tots els honors a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient i al seu seguici.

 

La novetat principal d'enguany serà el Campament de Reis que quedarà instal·lat a la plaça Onze de Setembre el diumenge 5 de gener de 12 a 14 hores. Els patges de Ses Majestats rebran els infants que s'hi acostin i els animaran a prendre part en diversos tallers, com l'elaboració d'un núvol de globus que contindran missatges per a Ses Majestats i que s'inclouran a les carrosses que formaran la cavalcada de la tarda. Les cartes, però, es poden lliurar a la Masia de Can Malla els dies 2 i 3 de gener a les 17h; o bé a la Masia de Can Cortès, el 5 de gener, a partir de les 19h.

 

S'espera que Ses Majestats arribin a les 18h a la plaça de la Vila, on tothom hi està convidat per rebre'ls com cal. Allà l'Herald llegirà el seu missatge i l'Alcaldessa els lliurarà la clau màgica que els servirà per entrar a totes les llars del municipi per deixar-hi els regals durant la nit. Tot seguit, es donarà el tret de sortida a la Gran Cavalcada, que comptarà enguany amb 14 carrosses que lluiran una decoració renovada. També estrenaran vestuari els acompanyants del seguici, confeccionat íntegrament per les hàbils mans d'un grup de cosidores del Casal de la Gent Gran.

 

La cavalcada arribarà a la Masia de Can Cortès al voltant de les 19h, quan començarà la tradicional Nit de Reis. Allà es podran lliurar les cartes d'última hora i qui vulgui podrà gaudir del tradicional brou i botifarrada. L'organització de la Gran Cavalcada i de la Nit de Reis compta amb la col·laboració de diverses entitats: els Geganters i Grallers, el Centre Cultural Andalús, les Cabres i les Vaques, els Deixebles del Dimoni de la Pedra Llarga, l'Associació Pessebrista i l'Esplai el Botó.

 

El recorregut de la Gran Cavalcada és el següent:

 

Plaça de la Vila (rebuda i inici), c. Padró, c. Barcelona, c. Folch i Torres, pl. Folch i Torres, av. Diagonal, c. Camí de Can Pavana, pg. de la Carrerada, av. Catalunya, c. Can Cortès, c. Camí Reial (final, davant la Masia de Can Cortès).Imatges relacionades

  • Una de les carrosses dels Reis Mags en la cavalcada de gener del 2013.

    Una de les carrosses dels Reis Mags en la cavalcada de gener del 2013.

  • La plaça de la Vila, plena de gent per rebre els Reis Mags el 5 de gener del 2013.

    La plaça de la Vila, plena de gent per rebre els Reis Mags el 5 de gener del 2013.

  • Nit de Reis a Can Cortès de l'any 2013.

    Nit de Reis a Can Cortès de l'any 2013.

Enllaços relacionats