Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

S'obren les inscripcions per a dos cursos gratuïts per a aturats

8 de gener de 2014Es tracta de formació en manipulació d'aliments, d'una banda, i en el maneig de carretó elevador o toro, de l'altra

 

El Servei de Desenvolupament Empresarial i Ocupació (DESOC) de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans obre les inscripcions per a les persones aturades del municipi que estiguin interessades en algun dels cursos que s'oferten. El període d'inscripcions s'obre del 13 al 17 de gener. Per formalitzar-la cal acudir presencialment a l'edifici de Promoció Econòmica, situat al número 88-90 del carrer Folch i Torres, de 9 a 13h.

 

El primer dels cursos és el de manipulació d'aliments. Les persones que finalitzin rebran un certificat acreditatiu vàlid per optar a una feina on hi hagi contacte amb aliments destinats al consum humà. El curs es desenvoluparà en dues sessions de tres hores cadascuna, els dies 21 i 23 de gener, de 9.30 a 12.30h. Les places estan limitades a 30 persones. Per formalitzar la inscripció cal aportar el DNI i el Document d'Alta i Renovació de la Demanda d'Ocupació (DARDO).

 

El segon té com a finalitat formar els interessats en el maneig amb seguretat de carretó elevador, eina també coneguda als sectors industrial i logístic com a toro. Els assistents obtindran el certificat de carretoner. El curs es duu a terme el 28 de gener, de 9 a 13h i de 14 a 18h, a Barcelona. A banda d'inscriure's presencialment dins el termini establert, els interessats han de complir els següents requisits: estar inscrit al DESOC i al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) com a demandant de feina, ser major de 18 anys, complir amb unes condicions físiques i psíquiques mínimes i tenir carnet de conduir B. A més, tindran preferència els qui tinguin experiència prèvia en portar carretons.

 

Es pot sol·licitar més informació sobre aquests cursos al DESOC, al telèfon 93.864.53.16, o presencialment, al carrer Folch i Torres, 88-90. L'horari d'atenció al públic és de dilluns a divendres de 9 a 14h.Imatges relacionades

  • Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

    Palau Avança, el servei d'Ocupació i Empresa, es troba a l'edifici de Promoció Econòmica.

Enllaços relacionats