Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de febrer

Una desena de persones aprofiten la primera sessió informativa sobre com fer-se emprenedor

31 de gener de 2014Una desena de persones han acudit aquest matí a la sessió informativa sobre emprenedoria que ha organitzat el Servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. La sessió s'enfocava a aquelles persones que tenen una idea de negoci però que necessiten saber els passos que han de seguir per desenvolupar-la. Es preveu la programació de diverses sessions al llarg de l'any.

 

Les persones que han acudit a aquesta primera sessió o a qualsevol de les que es preveu fer en aquest any, poden sol·licitar entrevistes posteriors individualitzades amb tècnics especialitzats per madurar el projecte o per ampliar informació sobre temes concrets. Tal i com explicava Joan Segrelles, Tinent d'Alcaldia d'Economia i Règim Intern i regidor d'Indústria i Ocupació, en aprovar-se aquest cicle de sessions grupals, "s'organitzen des d'un punt de vista genèric, per ajudar a fer els primers passos a persones emprenedores que tenen una idea però que dubten sobre quins passos han de seguir per transformar-la en negoci".

 

A grans trets, els temes que s'han tractat avui són la presentació del servei per a emprenedors de l'Ajuntament, oferint un document en el que es treballen diversos punts: què és el treball autònom, les formes jurídiques per donar d'alta una activitat, els ajuts i els recursos de finançament, adreces d'interès i informació relacionada amb les normatives de consum i de política lingüística. Ara bé, les sessions tenen una metodologia molt interactiva, així que en funció dels interessos del grup es posa més l'accent en un tema o altre.

 


Imatges relacionades

  • La sessió informativa sobre emprenedoria s'ha celebrat a l'Espai Jove l'Escorxador.

    La sessió informativa sobre emprenedoria s'ha celebrat a l'Espai Jove l'Escorxador.

Enllaços relacionats