Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 16 de febrer

S'evacua el CAP durant uns 20 minuts per una incidència al quadre elèctric de l'edifici

4 de febrer de 2014El problema s'ha solucionat de manera immediata i el CAP funciona amb normalitat

 

Una trentena de persones, entre professionals i usuaris del Centre d'Assistència Primària (CAP) de Palau-solità i Plegamans, han estat evacuats de l'edifici al voltant de les 13.00h del migdia i durant uns 20 minuts, sense que ningú patís cap mal. La causa de l'evacuació ha estat el sobreescalfament d'una peça del quadre elèctric de l'equipament. Això ha originat fum però en cap moment s'ha produït foc.

 

La ràpida actuació dels professionals del centre i dels tècnics de manteniment ha fet possible que el CAP hagi recuperat la seva activitat normal, completant les visites programades per a aquest matí i sense cap alteració sobre la programació de la tarda.

 

La evacuació ha estat motivada per la detecció de fum, provinent del sobreescalfament d'una peça de plàstic del quadre elèctric de l'edifici. La direcció del centre ha activat el protocol d'emergències en detectar el fum i s'ha evacuat ràpidament l'edifici. Els tècnics de manteniment de seguida ha contrastat que era una incidència menor i han pogut solucionar-la de forma immediata, per la qual cosa no ha calgut avisar els serveis d'emergència.

 Imatges relacionades

  • CAP de Palau-solità i Plegamans.

    CAP de Palau-solità i Plegamans.