Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 15 de novembre

El Ple Municipal dóna suport a la convocatòria de la consulta aprovada pel Parlament de Catalunya

5 de febrer de 2014El Ple Municipal de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans celebrat el 30 de gener va aprovar una declaració institucional de suport "a la convocatòria d'una consulta per tal de decidir si la nació catalana vol esdevenir un Estat independent". La proposta va ser aprovada amb els vots a favor de CiU, ICV-EUiA, la Veu de PsiP i ERC. El PSC va abstenir-se mentre que el PP va votar-hi en contra.

 

Es refereix a l'acord assolit al Parlament de Catalunya el 12 de desembre del 2013 entre els grups de CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP, mitjançant el qual s'ha convocat una consulta sobre aquesta qüestió el proper 9 de novembre del 2014.

 

L'acord assolit al Ple Municipal inclou la declaració següent:

 

Davant l'anunci de la convocatòria d'una consulta per tal de decidir si la nació catalana vol esdevenir un Estat independent, aquest Ple, integrat per representants electes per la ciutadania de Palau-solità i Plegamans, vol manifestar:

1. La seva satisfacció per l’acord entre la majoria de les forces polítiques al Parlament, que farà possible la celebració d’una consulta on el poble de Catalunya decidirà, de manera lliure i democràtica, el seu futur col·lectiu.

2. El seu compromís amb la Generalitat i el Parlament de Catalunya, representants legítims del poble català, per tal que aquesta consulta sigui una realitat.

3. La seva crida a la ciutadania a que participi de manera activa, pacífica i en llibertat en aquest acte democràtic, decidint el seu destí.Imatges relacionades

  • Ple Municipal del 30 de gener del 2014.

    Ple Municipal del 30 de gener del 2014.