Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 18 d'agost

El programa 'Els optimistes' de Catalunya Ràdio, ha emès l'edició d'avui des de Palau-solità i Plegamans

17 de març de 2014El programa 'Els optimistes' de Catalunya Ràdio ha emès l'edició d'avui en directe des de l'Auditori de la Masia de Can Cortès, a Palau-solità i Plegamans. 'Els optimistes', conduït per Àngel Llàcer i Manu Guix, és un espai que s'emet de 13 a 14h, de dilluns a divendres, i on es combina el bon humor amb concursos, música, curiositats d'internet i de la població que visiten cada setmana, entre altres continguts. Es pot escoltar el programa fet a Palau-solità i Plegamans clicant l'enllaç adjunt o entrant a www.catradio.cat, a l'apartat del programa 'Els optimistes'.

 

Prop d'unes seixanta persones han acudit a Can Cortès per presenciar-lo com a públic i contagiar-se de la injecció de bon humor que l'equip d'aquest programa trasllada a les poblacions que visita. Entre el públic s'hi comptava l'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, i els regidors Miquel Rovira (Cultura, Esports, Comerç i Turisme) i Carme Sanz (Gent Gran, Espais Públics i Festes). Tots tres han tingut l'ocasió de conversar breument al final del programa amb Àngel Llàcer i altres integrants de l'equip.

 

Durant l'emissió del mateix, han estat protagonistes tres alumnes de l'Escola Municipal de Música. Es tracta de Gabriel Alcalá, Marc Petitbó i Roger Mateo, que han cantat en directe per participar en un concurs, i competint entre ells. Els aplaudiments del públic present han emès el veredicte sobre quins dos passen a la final i han estat escollits Gabriel Alcalá i Roger Mateo. Tothom pot votar per un dels dos fins aquest dijous, ja que divendres s'anuncia el premi, un sopar al restaurant Can Duran de Palau-solità i Plegamans.

 

A banda dels concursos, durant l'hora que dura aquest espai, han explicat algunes curiositats del municipi, com el nom del mateix, així com continguts relacionats amb la vila que han trobat a Internet. Han destacat un vídeo dels Jocs Rurals que es disputen les Cabres i les Vaques en cada Festa Major, o el 'lip dub' que van organitzar bona part de les entitats del municipi al desembre del 2010 per recaptar fons per a la Marató de TV3. Al final, s'ha pogut escoltar un altre regal que l'equip de Catalunya Ràdio ha fet a la població: una cançó dedicada a Palau-solità i Plegamans.

 

'Els optimistes' han inaugurat així una setmana molt mediàtica per al municipi, ja que el programa 'Divendres' de TV3 emet a partir d'aquesta tarda diversos dels seus continguts des de la plaça Onze de Setembre d'aquest municipi vallesà.Imatges relacionades

 • Desenes de persones han participat com a públic en l'edició de 'Els optimistes' del 17 de març del 2014.

  Desenes de persones han participat com a públic en l'edició de 'Els optimistes' del 17 de març del 2014.

 • Els tres concursants després d'haver cantat a l'Auditori de Can Cortès per al programa 'Els optimistes'. D'esq. a dreta: Gabriel Alcalá, Marc Petitbó i Roger Mateo.

  Els tres concursants després d'haver cantat a l'Auditori de Can Cortès per al programa 'Els optimistes'. D'esq. a dreta: Gabriel Alcalá, Marc Petitbó i Roger Mateo.

 • Manu Guix i Àngel Llàcer condueixen el programa 'Els optimistes', de Catalunya Ràdio.

  Manu Guix i Àngel Llàcer condueixen el programa 'Els optimistes', de Catalunya Ràdio.

 • Àngel Llàcer conversa amb Teresa Padrós, Carme Sanz i Miquel Rovira just després d'acabar el programa.

  Àngel Llàcer conversa amb Teresa Padrós, Carme Sanz i Miquel Rovira just després d'acabar el programa.

Enllaços relacionats