Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de març

El Casal de la Gent Gran, de públic en el darrer 'Divendres' amb Palau-solità i Plegamans com a protagonista

21 de març de 2014'Els optimistes' de Catalunya Ràdio han tancat les connexions amb la vila amb Teia Moner i declarant Gabriel Alcalá guanyador del concurs 'Nino de Palau-solità i Plegamans'

 

El programa 'Divendres' tanca avui la setmana en què ha dedicat gran part dels seus continguts a Palau-solità i Plegamans. En el programa d'avui comptaran amb membres del Casal de la Gent Gran com a públic al plató de TV3 on es fa el programa. L'Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Teresa Padrós, manifesta "estar molt agraïda als programes 'Divendres', de TV3, i 'Els optimistes, de Catalunya Ràdio, per haver apropat el nostre poble a les seves audiències". Es poden veure els continguts emesos al 'Divendres' sobre Palau-solità i Plegamans al web www.tv3.cat. Igualment, es poden escoltar els programes de 'Els optimistes' a www.catradio.cat.

 

Ha estat una setmana en què cada tarda el programa 'Divendres' ha mostrat continguts de Palau-solità i Plegamans: la seva riquesa cultural i associativa, el seu patrimoni, les atraccions turístiques i molts altres aspectes. Dilluns, dimarts i dimecres s'han fet connexions en directe des de la plaça Onze de Setembre. Dijous i divendres Palau-solità i Plegamans ha continuat sent protagonista, en aquest cas en diferit, en part del temps que ocupa el programa.

 

En el programa d'ahir dijous, el meteoròleg de TV3 Eloi Cordomí va fer un repàs d'alguns dels atractius turístics del municipi, com l'església romànica de Santa Maria de Palau-solità i Plegamans, la parròquia de Sant Genís de Plegamans, les masies de Can Falguera, Can Cortès i Can Duran, la Ronda Verda de la Riera de Caldes, la Casa Folch, el parc de l'Hostal del Fum i el tren que hi circula... I és que Eloi Cordomí es pot considerar un palauenc més, del barri de Can Falguera, degut al fet que la seva família hi estiueja. També van participar-hi el grup d'havaneres Els Escamarlans de Palau, que van cantar una peça especialment dedicada al programa.

 

Darrera connexió de 'Els optimistes'

El programa 'Els optimistes' de Catalunya Ràdio ha tancat també avui la setmana en la que ha fet connexions en directe des de Palau-solità i Plegamans. Dilluns van començar la setmana dedicada a la vila realitzant el programa en directe des de l'Auditori de la Masia de Can Cortès, on s'hi van desplaçar els seus presentadors, Àngel Llàcer i Manu Guix junt amb la resta de l'equip.

 

Allà van cantar tres alumnes de l'Escola Municipal de Música per participar en el concurs 'Nino de Palau-solità i Plegamans'. Es tracta de Gabriel Alcalá, Marc Petitbó i Roger Mateo. Alcalá i Mateo van resultar finalistes i es podia votar per un dels dos fins al dijous. En el programa d'avui divendres han anunciat el guanyador, que ha estat Gabriel Alacalà, que s'ha endut com a premi un àpat al restaurant palauenc Masia de Can Duran.

 

A banda d'anunciar el guanyador del concurs, el periodista Xavi Canalias, que ha estat tota la setmana voltant per Palau-solità i Plegamans per fer connexions en directe, ha fet avui la darrera amb una entrevista a la titellaire de fama internacional Teia Moner, qui té el seu taller i laboratori de titelles al municipi. Moner ha fet una divertida interpretació amb titelles que representaven diversos membres del programa, en concret Àngel Llàcer, Manu Guix i Mariola Dinarès.Imatges relacionades

  • Teia Moner i Xavi Canalias, durant la connexió en directe per al programa 'Els optimistes' de Catalunya Ràdio.

    Teia Moner i Xavi Canalias, durant la connexió en directe per al programa 'Els optimistes' de Catalunya Ràdio.

Enllaços relacionats