Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

El cinema a la fresca dóna el tret de sortida a la Festa de Sant Pere de la Sagrera

26 de juny de 2014Aquest vespre s'inicien els actes d'una de les festes populars i de barri més multitudinàries de Palau-solità i Plegamans. Es tracta de la Festa de Sant Pere, que se celebra els dies 26, 27 i 28 de juny. Aquesta festa segueix la tradició del barri de celebrar la revetlla de Sant Pere. L'Associació Revetlla de Sant Pere de la Sagrera ha organitzat un extens programa amb una gran varietat d'actes de tota mena, raó per la qual es pot ben bé considerar aquesta celebració com la Festa Major del barri.

 

La festa s'enceta aquest vespre, dia 26 de juny, amb el cinema a la fresca. Es projecta la pel·lícula '3 bodas de más'. Aquesta comèdia romàntica de l'any 2013 compta amb un repartiment format per coneguts actors i humoristes del cinema espanyol, tals com Inma Cuesta, Quim Gutiérrez, Paco León, Joaquín Reyes, Rossy de Palma i Berto Romero, entre altres. '3 bodas de más' substitueix la pel·lícula que s'havia programat inicialment, 'Ocho apellidos vascos'. Finalment no s'ha pogut projectar aquesta segona pel·lícula perquè la distribuïdora ha retirat el seu permís degut a l'èxit del film, cosa que ha provocat que es mantingui en cartellera de les sales comercials.

 

En paral·lel, un dels actes que es preveu més multitudinari és la 3a Milla Urbana, que s'inicia el dissabte 28 de juny a les 10h. La cursa compta amb 10 categories diferents, raó per la qual hi poden participar corredors de gairebé totes les edats i condicions. A banda de la 3a Milla Urbana, el programa de la Festa de Sant Pere compta amb actes culturals i folklòrics, com dues cercaviles amb gegants, grallers i tabalers, sardanes, concert d'haveneres, animació i activitats infantils, sopar popular, ball... També convoca un Concurs de Fotografia, amb la temàtica Festes de Sant Pere 2014.

 

Es pot consultar més informació sobre les Festes de Sant Pere i els concursos i proves al lloc web http://santpere.gestoriapalau.es/.Imatges relacionades

  • Ballada de sardanes a la festa de Sant Pere de la Sagrera.

    Ballada de sardanes a la festa de Sant Pere de la Sagrera.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats