Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 16 d'octubre

Es culmina la rehabilitació del Cementiri Municipal

2 de juliol de 2014Recentment s'ha culminat l'arranjament del Cementiri Municipal. Els treballs els han dut a terme l'Ajuntament i, en part, l'empresa concessionària dels serveis funeraris sota requeriment exprés del consistori.

 

"El conveni per a l'explotació dels serveis funeraris inclou aquest aspecte de manteniment i millora de l'espai", comenta David Abascal, Tinent d'Alcaldia d'Atenció Ciutadana i Comunicació i regidor d'Equipaments. Els darrers treballs que s'hi han fet són l'arrebossat de les construccions que contenen els nínxols, la reparació –i substitució, en un cas- de les cobertes d'aquests blocs per evitar i solucionar filtracions d'aigua, el pintat de les parets i la pavimentació d'una zona del complex on el ferm era de sorra, entre altres intervencions.

 

Amb aquesta actuació es culmina el pla d'ampliació, millora del servei i rehabilitació del Cementiri Municipal que s'ha dut a terme en els darrers exercicis. L'actuació més significativa ha estat l'ampliació del recinte per acollir-hi nous nínxols. S'hi han afegit 128 de nous als 359 de què ja disposava l'equipament en una àrea que ha afegit 300 metres quadrats al recinte, que ara ja suma uns 1.600 metres quadrats. A més, l'Ajuntament va construir a finals del 2011 un columbari amb 48 cel·les per dipositar-hi urnes cineràries, un servei del qual estava mancat aquest cementiri. 

 Imatges relacionades

  • Els treballs han inclòs la pavimentació d'un sector del cementiri.

    Els treballs han inclòs la pavimentació d'un sector del cementiri.

  • La rehabilitació ha inclòs l'arrebossat dels blocs de nínxols, la pintura de les parets i la reparació de les cobertes.

    La rehabilitació ha inclòs l'arrebossat dels blocs de nínxols, la pintura de les parets i la reparació de les cobertes.

  • Vista parcial de l'ampliació del cementiri i d'una part dels nous blocs de nínxols.

    Vista parcial de l'ampliació del cementiri i d'una part dels nous blocs de nínxols.

Enllaços relacionats