Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

El nou equip de govern de Palau-solità i Plegamans s'ha presentat als treballadors de l'ajuntament

22 de juny de 2007El divendres 22 de juny al migdia ha tingut lloc la presentació del nou equip de govern als treballadors de l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans. L'acte s'ha portat a terme a la sala polivalent del Centre Recreatiu i hi han assistit, a més dels treballadors del consistori, l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, i els regidors que conformen l'actual equip de govern. Els diferents regidors han fet un petit parlament, en el que han explicat quines funcions portaran a terme, a més de donar-se a conèixer als treballadors municipals. Per la seva part, l'alcaldessa ha exposat el seu desig de que tots els components del consistori treballin conjuntament pel bé de la nostra població. A més, Mercè Pla ha destacat la seva intenció de que els diferents regidors treballin a les mateixes instal•lacions on estiguin els tècnics i empleats de cada especialitat. D'aquesta manera Mercè Pla ha assegurat que s'aconseguirà apropar l'ajuntament a la ciutadania de Palau-solità i Plegamans.

Per altra banda, i pel que fa al repartiment de les diferents regidories, aquestes queden de la següent forma: Josep Maria Serravinyals (CiU) es fa càrrec d'urbanisme, transport, via pública i ensenyament; Abel Julién (ERC) és el responsable de medi natural, sostenibilitat, agricultura i parcs i jardins; David Zambrana (PP) té Turisme, Comerç i Indústria; Ivan Costa (CiU) porta Gestió Ambiental, Esports i Joventut; Albert Font (CiU), Economia, Desenvolupament Empresarial i Consum; Miquel Truyols (ERC), Cultura, Festes, Entitats i Patrimoni; Jaume Oliveres (CiU) Governació i Comunicació i Carme Rubí (CiU), Serveis Socials, Sanitat i Tercera Edat.

L'acte de presentació de l'equip de govern als treballadors de l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha acabat amb un refrigeri per a tots els assistents a la sala polivalent del Centre Recreatiu.