Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

Es celebra a Palau-solità i Plegamans el campionat de Catalunya de Hockey benjamí

24 de juny de 2007S'ha celebrat a Palau-solità i Plegamans els dies 16 i 17 de juny el campionat de Catalunya de Hockey benjamí, un campionat que finalment va guanyar el Club de Hockey del Voltregà. A l'acte de lliurament de premis van asistir, entre d'altres, l'alcaldessa de Palau-solità i Plegmanans, Mercè Pla, el regidor d'esports i joventut, Ivan Costa, el president del club Hockey Palau, José Ramón Freís i el vice-president de la federació catalana de patinatge, Miquel Barrio.

Per altra banda el dissabte dia 16 el Club Hockey Palau es va proclamar campió de Catalunya B en categoría infantil. El partit es va decidir en l'últim minut de la prorroga durant el partit jugat a Santa Coloma de Farnés contra el Caldes de Montbui, guanyant el Palau per 5 a 4.

A la fotografia, i de peu de esquerra a dreta hi ha Marcel Ruiz, Jordi Mateu, Oriol Sandoval, Joan Farnés i Sergi Armengol.
Asseguts de esquerra a dreta: Albert Llorens, Eric Barea, Oriol
Escrigas, Edgard Corretger i Roger Busquets.

Per altra banda, des del Club Hockey Palau es vol agrair l'ajut prestat per al club pel seu espònsor Grupo Estampaciones Sabadell.

Imatge


Imatges relacionades