Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

Reunió entre l'ajuntament i la Diputació de Barcelona per impulsar la Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, l'OMIC.

29 de juny de 2007El divendres 29 de juny ha tingut lloc una reunió entre representants de l'ajuntament i de la Diputació de Barcelona per iniciar les gestions per establir l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor, l'OMIC. A la reunió han assistit el regidor de Consum, Albert Font, la Cap de la unitat de Gestió de Serveis en el Territori de la Diputació de Barcelona, Mercè Jeremias i la responsable de l'OMIC, Roser Costajussà.

A la reunió s'han donat les primeres passes per crear aquesta nova oficina, on els ciutadans de Palau-Solità i Plegamans podran fer les consultes i reclamacions sobre consum, aquestes a través de fulls de reclamacions. L'OMIC ampliarà els serveis que actualment presta l'ajuntament en matèria de consum. D'aquesta manera a l'OMIC o bé es solucionaran directament les qüestions plantejades pels consumidors, o bé es posarà en contacte amb les administracions competents. A més dels consumidors, també les entitats que ofereixin serveis podran adreçar-se a l'OMIC per informar-se sobre les qüestions que les afectin.

La Diputació de Barcelona col•laborarà amb el finançament de l'OMIC i en el recolzament amb personal tècnic especialitzat, a més de donar suport en les campanyes publicitàries per donar a conèixer l'oficina. En aquest sentit s'està estudiant la possibilitat de portar, a partir de finals del mes de setembre, una exposició sobre consum a Palau-solità i Plegamans, organitzada per la Diputació de Barcelona.


Imatges relacionades