Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 20 d'agost

L’Ajuntament lamenta la mort de Joan Ventura

4 de desembre de 2014L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans lamenta la mort de Joan Ventura i Ballbé, nascut a Palau-solità i Plegamans el 1946. Ventura ha destacat per la seva vinculació amb la vida associativa del poble. A la dècada dels 90 va publicar una de les primeres revistes d’informació local, “Pedra Llarga”, però una de les seves publicacions més destacades va ser el llibre de recull de la història del Futbol Club Palau.

 

De fet, el passat diumenge, quan es va commemorar el canvi de nom del camp de futbol municipal Francesc Serracanta, es va recordar la seva figura. L’Alcaldessa Teresa Padrós va explicar que “Joan Ventura és una figura destacada que ha recollit la història d’aquest club” i que no havia pogut assistir a l’acte “per una greu malaltia”.

 

Joan Ventura també va publicar diferents obres d’assaig com “La Masmorra” (Ed. Cossetània, 2007), “Tren Correu 1104” (Ed. Edithot, any 2010, sobre les darreres hores del maquis Quico Sabater) entre d’altres. La seva activitat professional la va exercir com a delineant, projectista i fotògraf.

 

D’altra banda, Ventura també ha estat conegut com a activista per la independència de Catalunya i va ser un dels fundadors de l’ANC al municipi.

 

L’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans vol fer arribar les seves mostres de condol a familiars i amics per la seva pèrdua.

 Imatges relacionades

  • Condol

    Condol