Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 21 de setembre

Es celebra la catorzena edició de la Nit del Tren

2 de juliol de 2007El passat dissabte 30 de juny a la nit, i durant tota la matinada del diumenge 1 de juliol, va tenir lloc al parc de l'Hostal del Fum la catorzena edició de la Nit del Tren, que organitza l'Associació Cultural d'Amics del Ferrocarril Tren de Palau, amb la col•laboració de l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

La Nit del Tren va comptar amb circulacions d'exhibició de material mòbil amb trens de viatgers, i de mercaderies fins a dos quarts de deu de la nit. Després hi va haver el tradicional sopar amb l'acompanyament musical, al que van assistir, entre d'altres, l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, el president de l'Associació d'Amics del ferrocarril Tren de Palau, Pere Mula, i el regidor de cultura, Miquel Truyols. Durant el sopar el president del Tren de Palau, Pere Mula, i el secretari de l'associació, Jordi Marín, van fer lliurament a l'alcaldessa d'una figura representativa de l'Associació d'Amics del Ferrocarril.

Aquest any la Nit del Tren va estar amenitzada per un conjunt de música celta, que va substituir la música Dixie d'edicions anteriors. Després del sopar va continuar la circulació de trens durant tota la nit, fent al matí del diumenge el tradicional esmorzar a primera hora.

Imatge


Imatges relacionades