Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

Publicada la llista provisional d'admesos i exclosos als Plans d'Ocupació Municipals

11 de febrer de 2015El consistori ja ha publicat la llista provisional de persones admeses i excloses en el procés selectiu dels Plans d'Ocupació 2015 de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. La llista es pot consultar a la documentació adjunta o presencialment, a la Casa Consistorial, de dilluns a divendres, de 9 a 21h, i dissabtes, de 9 a 14h.

 

Les persones que han resultat excloses de forma provisional poden presentar reclamacions o esmenes fins al 16 de febrer.

 

Algunes de les persones provisionalment admeses han de presentar la documentació que manca per continuar com a candidates. La data límit per fer-ho és també el 16 de febrer.

 

El 18 de febrer es publicarà la llista definitiva de persones admeses, cosa que significa que continuaran com a candidates en aquest procés. En aquesta mateixa llista s'anunciarà el dia i l'hora en què cadascuna d'elles ha de fer l'entrevista de selecció.

 

El personal tècnic del servei d'Ocupació i Empresa de l'Ajuntament serà l'encarregat de fer les entrevistes i valorar-les. Serà des de cadascun dels serveis que ofereixen els diversos llocs de feina on es faran les valoracions dels currículums presentats. Des dels Serveis Socials s'emetrà el dictamen de cadascun dels candidats que optin als llocs de feina en els que es valoren les càrregues familiars.

 

La suma d'aquestes valoracions donarà una puntuació final per a cadascuna de les persones candidates. Així és com se seleccionaran les persones que es contractaran per ocupar els 17 llocs de feina que es convoquen en aquests Plans d'Ocupació Municipal. Aquesta llista definitiva, amb les puntuacions obtingudes per cada candidat, sortirà publicada a mitjans del mes de març.Imatges relacionades

  • Sessió informativa dels Plans d'Ocupació Municipals 2015.

    Sessió informativa dels Plans d'Ocupació Municipals 2015.

  • Treballadora contractada en un pla d'ocupació anterior.

    Treballadora contractada en un pla d'ocupació anterior.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats