Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

L'ajuntament de Palau-solità i Plegamans presenta els nous cursos de l'Escola d'Adults per al curs 2007-2008

16 de juliol de 2007L'escola Municipal d'adults de Palau-solità i Plegamans posa en marxa un any més els cursos de formació adreçats a la ciutadania adulta.

Amb l'objectiu de proporcionar eines per a l'aprenentatge, l'ajuntament de Palau-solità i Plegamans proporciona als palauencs i palauenques diferents cursos encaminats a oferir les eines bàsiques per assolir una millor formació.

Durant el curs 2007-2008, l'escola d'adults impartirà els nivells d'alfabetització, formació instrumental, preparació per a la prova de cicles formatius de grau mig, graduat de secundaria, i llengua castellana i catalana per a immigrants.

Tots els cursos estan subvencionats pel consistori a excepció dels cursos de Graduat de secundària i Preparació per al a prova d'accés a cicles de Grau Mig que tenen un cost de 18 euros.

Tots els interessats en fer aquests cursos poden adreçar-se a l'Escola d'Adults, situada al C/ Colom 51, la primera quinzena de setembre de les 16h a les 20h de dilluns a dijous i la segona quinzena de setembre de les 18h a les 20h de dilluns a dijous.

Els cursos començaran el proper 4 de juny i s'allargaran fins al mes de juny.