Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 20 de novembre

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local expliquen les mesures de seguretat als domicilis durant les absències d'estiu en una conferència a Can Cortès

19 de juliol de 2007El dimecres 18 de juliol ha tingut lloc a l'Auditori de la Masia de Can Cortès una conferència sobre les mesures de prevenció en els domicilis durant les absències per les vacances d'estiu. La conferència ha estat un acte conjunt dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans.

La xerrada ha servit per donar els consells bàsics de seguretat que han de portar a terme els propietaris dels habitatges, especialment de les cases de les urbanitzacions que, per la seva situació, són més susceptibles de patir robatoris.

La conferència ha estat conduïda pel cap de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Perpètua de Mogoda, Jordi Hostas, i ha comptat amb l'assistència de l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla, el regidor de Governació, Jaume Oliveras i el cap de la Policia Local, Joan Gràcia.

Precisament la Policia Local està realitzant el servei del Registre d'Absències. Aquest servei permet, a les persones que s'hi registrin, que les seves cases comptin amb vigilància especial per part de la policia durant les absències d'estiu. Per això s'ha d'omplir un qüestionari a les dependències de la Policia Local de Palau-solità i Plegamans.


Imatges relacionades