Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Es renova la senyalització horitzontal de diversos carrers per millorar la seguretat viària

23 d'abril de 2015L'Ajuntament està realitzant feines de manteniment i millora en la senyalització horitzontal de diversos carrers del municipi. Un dels objectius és millorar la seguretat viària. Mentre durin les feines de pintura es fan restriccions puntuals d'estacionament i, en alguns casos, cal donar pas alternatiu als vehicles que circulin per les zones afectades. Els treballs s'estan duent a terme als carrers Dr. Navarro, St. Miquel, Colom, Ausiàs March, Camí del Molí i Dom Bosco. S'hi pinten passos de vianants, línies de detenció, pictogrames i estacionaments per a discapacitats.

 

"Aquests treballs es financen a partir d'una partida global dotada amb 15.000€ per fer aquesta mena d'actuacions al llarg de l'any", especifica Carme Sanz, regidora de Manteniment d'Espais Públics. Així, i amb càrrec a aquesta mateixa partida, s'ha pintat recentment el nou aparcament públic i gratuït del pavelló d'esports, que té l'entrada i la sortida al carrer Folch i Torres. També, i entre altres actuacions, s'ha pintat la senyalització horitzontal necessària en la recentment remodelada plaça de Lluís Companys, on ja s'hi ha creat una nova vorera que allarga la que comunica aquesta plaça amb el carrer Dr. Navarro.Imatges relacionades

  • Pintat de passos de vianants al c. Dr. Navarro.

    Pintat de passos de vianants al c. Dr. Navarro.

  • A la remodelada plaça Lluís Companys s'hi ha creat una nova vorera i s'hi han pintat els passos de vianants i la senyalització correspondent.

    A la remodelada plaça Lluís Companys s'hi ha creat una nova vorera i s'hi han pintat els passos de vianants i la senyalització correspondent.

  • El nou aparcament del pavelló d'esports.

    El nou aparcament del pavelló d'esports.