Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 15 d'agost

Finalitza la programació de l'Agenda Jove amb un gran èxit de participació

25 de juliol de 2007Dins la programació de l'Agenda Jove, durant tot el mes de juliol, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Palau-solità ha ofert tot un seguit d'activitats adreçades al jovent del poble amb edats d'entre els 12 i els 30 anys.

La música dels Jaleo Real i la Guateke Band va ser un dels plats forts de la programació de l'Agenda jove. La diversitat d'estils musicals, la posada en escena i l'originalitat de les cançons va eclipsar a una gran nombre jovent.

En el cas dels tallers, el “El taller de Tatuatges de henna”, va ser una de les activitats que va comptar amb més afluència de públic. Els participants van conèixer els diferents tipus de henna (negra i vermella) i van dibuixar els seus propis dissenys de tatuatges, mostrant una gran creativitat i imaginació en els seus dissenys.

En l'apartat del teatre, es va realitzar el taller intensiu de teatre i improvisació. Durant els dos dies que va durar l'activitat, els participants van experimentar amb diferents tècniques i tipologies de teatre (teatre social, teatre imatge, teatre invisible, teatre de text i improvisació). En el marc d'aquest taller, els i les joves van realitzar una acció de teatre invisible i social al Parc de l'Hostal del Fum; els actors i actrius vestits amb les millors robes de gala i en el més absolut silenci, es van presenciar al parc de l'Hostal del Fum, en un moment on les famílies gaudien d'un dinar de diumenge familiar, i sense fer cap comentari van anar a recollir burilles de cigarreta del terra del parc. Segons ha explicat el professor del taller, Sergi Estebanell “l'objectiu d'aquesta activitat era crear expectació, sorprendre i fer parlar a les persones que hi eren sobre el tabac i la deixadesa dels fumadors quan embruten la naturalesa. Aquesta actuació va provocar un debat entre les famílies presents al dinar.

Des de la regidoria de joventut es vol agrair a tots els assistents, i especialment als membres de Moviment Juvenil de Palau la seva col•laboració.