Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 14 d'agost

Demà es constitueix el nou Ajuntament i es nomena l'Alcalde o l'Alcaldessa de la vila

12 de juny de 2015Demà, dissabte 13 de juny, se celebra el Ple Extraordinari de Constitució de l'Ajuntament del mandat 2015-2019. S'ha convocat a les 12.00h, a la Sala de Plens de la Casa Consistorial, on s'hi pot assistir com a públic. Es pot escoltar en directe a Ràdio Palau, al 91.7 de la FM o a www.radiopalau.cat.

 

En aquest ple prendran possessió com a regidors i regidores les 17 persones que van resultar escollides en les darreres eleccions municipals, celebrades el 24 de maig, i que, per tant, representaran la ciutadania de Palau-solità i Plegamans durant els propers quatre anys.

 

En la mateixa sessió s'investirà l'Alcalde o Alcaldessa del municipi que ocuparà el càrrec durant el mandat 2015-2019. D'entre els regidors i regidores que presentin candidatura per ser Alcalde o Alcaldessa –ho poden fer els caps de llista que han aconseguit representació- és l'actual Alcaldessa en funcions, Teresa Padrós, qui té més opcions de ser l'escollida, ja que és la cap de llista del grup polític (PSC-CP) que va obtenir més sufragis en les darreres eleccions (1.417 vots, el 23,01%) i més regidors/es (5).

 

La persona que resulti investida Alcalde o Alcaldessa assumirà la responsabilitat de nomenar el nou equip de govern, si bé aquest darrer pas no té per què dur-se a terme al Ple de Constitució, sinó que probablement es farà més endavant i per resolució d'Alcaldia.Imatges relacionades

  • Sala de Plens de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

    Sala de Plens de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.

  • Façana de la Casa Consistorial

    Façana de la Casa Consistorial

Enllaços relacionats