Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 21 de novembre

La policia local de Palau-solità i Plegamans estrena una nova moto

3 d'agost de 2007El cos de la policia local de Palau-solità i Plegamans disposa des d'aquesta setmana d'una nova motocicleta per realitzar les tasques de vigilància al municipi.

La moto, de la marca Honda i model Silver Swing 400 està equipada amb tots avanços tecnològics. D'una banda, munta un sistema de llums amb leeds que proporciona una gran lluminositat i de l'altra, incorpora un sistema de sons de sirenes adaptat per les necessitats de la policia.

Aquest nou vehicle permetrà a la policia local efectuar un servei més ràpid quan hi hagi qualsevol incident al poble. El sergent de la policia local Armand Arrabal explica que “l'objectiu d'aquesta moto és facilitar la mobilitat i l'accés a diferents indrets del municipi on amb cotxe tardem més en arribar”. D'aquesta manera, aquesta rapidesa permet a la policia saber en pocs minuts quin és l'abast de la incidència. Tanmateix, el sergent Arrabal assegura que “la presència d'un agent patrullant amb la moto pels carrers del municipi transmetrà una sensació de proximitat i seguretat als ciutadans i ciutadanes”.

Actualment, el parc automobilístic del cos policial disposa de dos monovolums
i dues motocicletes operatives.


Imatge


Imatges relacionades