Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Acord de govern entre PSC i CiU

12 de juny de 2015Les dues formacions sumen 8 regidors/es, per la qual cosa es queden a 1 representant de la majoria absoluta

 

Les dues forces polítiques més votades en les eleccions municipals del 24 de maig, PSC i CiU, han signat aquest vespre un acord per formar equip de govern. El pacte especifica que ambdues formacions votaran demà a favor d'investir a Teresa Padrós com a Alcaldessa de Palau-solità i Plegamans.

 

La suma de PSC (5 regidors/es) i de CiU (3 regidors/es) dóna 8 regidors, per la qual cosa es queden a 1 regidor de tenir majoria absoluta al Ple Municipal, ja que està format per 17 membres. Ambdues formacions s'han mostrat obertes a continuar parlant amb la resta de forces polítiques amb l'objectiu d'ampliar l'equip de govern amb qui comparteixi els punts signats en el pacte d'avui.

 

L'acord ha estat rubricat per Teresa Padrós, actual Alcaldessa en funcions i cap de llista del PSC, i Jaume Oliveras, cap de llista de CiU. Ho han fet acompanyats dels membres de les dues llistes electorals que seran nomenats regidors i regidores al Ple de Constitució de l'Ajuntament que se celebra demà.

 

El preàmbul de l'acord especifica que "s'ha decidit un pacte de govern com a resultat del consens en les propostes programàtiques i tamé de la coincidència en la forma d'entendre les responsabilitats municipals". Aquesta introducció concreta que s'uneixen "amb l'objectiu de treballar pel municipi, coneixedors del rigor i la serietat en què hem de dur a terme la feina que la ciutadania ens ha encomanat".

 

A partir d'aquí, l'acord de govern detalla 33 punts. S'hi inclouen accions programàtiques, eixos bàsics en l'acció de govern i en el funcionament de l'Ajuntament, l'objectiu de treballar per a tota la ciutadania del municipi i projectes concrets en múltiples àrees i a desenvolupar en el mandat 2015-2019. A més, s'especifica que ambdues formacions polítiques tindran llibertat de vot en mocions de contingut ideològic i en assumptes supramunicipals.Imatges relacionades

  • Teresa Padrós i Jaume Oliveras es donen la mà en senyal d'acord.

    Teresa Padrós i Jaume Oliveras es donen la mà en senyal d'acord.

  • D'esquerra a dreta: Marc Sanabria, Carme Sanz, Miquel Rovira, Carmen Cabeza i Teresa Padrós, per part del PSC; i Jaume Oliveras, Laura Navarro i Jordi Pujol, per part de CiU.

    D'esquerra a dreta: Marc Sanabria, Carme Sanz, Miquel Rovira, Carmen Cabeza i Teresa Padrós, per part del PSC; i Jaume Oliveras, Laura Navarro i Jordi Pujol, per part de CiU.

  • Teresa Padrós i Jaume Oliveras signen l'acord de govern en representació del PSC i de CiU, respectivament.

    Teresa Padrós i Jaume Oliveras signen l'acord de govern en representació del PSC i de CiU, respectivament.

Documentació adjunta

Enllaços relacionats