Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 25 de setembre

Teatre de Guerrilla i la Fundacion Tony Manero són els plats forts de la Festa Major de Palau-solità i Plegamans 2007

6 d'agost de 2007Des del dia 23 i fins el 28 d'agost el poble de Palau-solità i Plegamans celebra la seva festa gran. Durant sis dies, l'entreteniment i la diversitat són els màxims protagonistes.

Per a la Festa Major d'enguany s'han programat més de 50 actes. La formació musical de la Fundación Tony Manero, l'actuació de Teatre de Guerrilla i el concert de l'orquestra Internacional La Maravella són els plats forts d'una programació farcida de propostes lúdiques.

Com a novetats, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha decidit potenciar l'Espai Jove de les Carpes. Per tal de no limitar l'assistència a aquest espai únicament a la nit, s'han programat diferents actes com monologuistes, exhibicions de breakdance, l'escenari boig i diverses activitats organitzades per entitats locals com una ballada de sardanes, una gimcana XXL, Jocs Rurals i activitats esportives diverses.

La Regidoria de Cultura ha dissenyat el programa de la Festa Major basant-se en les conclusions de la consulta feta a la sessió Mulla't. Una sessió que es va dur a terme a principis d'any per valorar la Festa Major del 2006 i per aportar millores per a la festa d'enguany. En aquest sentit cal destacar la programació de l'activitat els “Matins familiars” adreçada per a totes les famílies de la vila. Pel que fa als joves, la música serà la protagonista cada nit de Festa Major amb la programació de diverses d'artistes locals. La gent gran també tindrà un protagonisme especial durant els dies de festa major amb la audicions de sardanes, cantades d'havaneres i balls.

Cal remarcar la nova ubicació del castell de focs. A conseqüència de les obres d'ampliació del CEIP Palau, el castell de focs es realitzarà a l'esplanada annexa a l'aparcament del Pavelló d'Esports Maria Víctor.

Imatge


Imatges relacionades