Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Concert a l'aire lliure aquest divendres dels grups Estofats i Fantactels

9 de juliol de 2015Els grups Estofats i Fantactels ofereixen un concert gratuït i a l'aire lliure, divendres 10 de juliol, a les 23.00h a l'espai del Galliner, a l'exterior de l'Espai Jove l'Escorxador.

 

Ambdós grups han estat premiats en el Concurs de Música Jove de Palau-solità i Plegamans. Els Estofats van ser els guanyadors de la 9a edició, al 2013. Fantactels, van fer-se amb l'accèssit en la darrera edició, la 10a, celebrada al novembre del 2014. Tots dos ofereixen música molt animada i molt ballable, amb barreja de sons que casen amb l'ska. Estofats ofereixen melodies cantades en català. Fantactels, que s'acosta més al reggae, s'atreveixen amb l'anglès.

 

El grup Estofats és un trio format per Mariano Varela (bateria i veus), Gerard Porta (cantant, teclista i baixista) i Alberto Rocha (guitarra i veus).

 

 

Fantactels compta amb vuit integrants: Joan (veu), Miguel (guitarra elèctrica i veus), Gerard (teclats), José (baix elèctric i segones veus), Arnau (bateria), Oriol (trompeta i segones veus), Álvaro (trombó), David (saxo tenor).

 Imatges relacionades

  • Els Estofats, guanyadors el 2013, en concert a la Festa Major 2014. Fotografia realitzada per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament.

    Els Estofats, guanyadors el 2013, en concert a la Festa Major 2014. Fotografia realitzada per Miquel Monfort per encàrrec de l'Ajuntament.

Enllaços relacionats