Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 18 de març

Èxit de participació als actes organitzats amb motiu de la Festa Major

29 d'agost de 2007Des del passat dijous dia 23 d'agost i fins el dimarts dia 28, el poble de Palau-solità i Plegamans ha viscut intensament la seva Festa Major. S'han celebrat més d'una cinquantena d'espectacles i activitats adreçats a tots els públics.

La festivitat va començar dijous amb la inauguració de la caseta d'Andalusia i la projecció “d'Spiderman 3” a la Plaça Onze de Setembre.

El gruix d'activitats va arribar divendres amb un concurs infantil de dibuix i pintura, una audició de sardanes i un ball a càrrec del Duet Aria. El mateix divendres al vespre, des del balcó de l'Ajuntament, l'humor de teatre de Guerrilla va donar el tret de sortida de la Festa Major amb el Pregó. Tot seguit, la popular formació va oferir el seu espectacle “El directe” que va comptar amb l'assistència de més de 500 persones.

Les activitats familiars van marcar la jornada de dissabte. La plaça Onze de Setembre i la Plaça de la Vila es van omplir de pares i fills que volien gaudir dels diferents tallers i activitats organitzades per la companyia Teia Moner. Al mateix indret també hi va haver un espai per fomentar el reciclatge: diverses paradetes de l'Oficina 21 de l'Ajuntament explicaven consells per transmetre a grans i petits de la importància de reciclar.

Al llarg de la tarda de dissabte, els més grans van poder escoltar havaneres a càrrec del Grup Peix Fregit i Bergantí. La diversió va continuar a l'espai jove amb els monòlegs de Joan Domínguez que van donar el pas al gran concert de Festa Major a càrrec de la Fundación Tony Manero i Dr. Calipso. Més de 1500 persones es van aplegar a l'espai de les carpes per seguir el ritme frenètic de les dues formacions. Dins l'espai jove, enguany, un dels actes que ha tingut més acceptació ha estat l'espai Chill out on s'han fet diferents tallers adreçats als joves del poble.

Diumenge el bosc de Can Pavana va ser l'escenari d'un esmorzar popular, activitats infantils i un rocodrom. Més de 1200 persones van participar de la matinal organitzada per l'ajuntament on també es va celebrar un concurs gastronòmic de truites. Un cantada d'havaneres, un partit de futbol i un concert de tarda a càrrec de l'orquestra La Maravella van ser les principals activitats de la tarda de diumenge.
Una matinal infantil va marca l'inici de la jornada del cinquè dia de Festa Major que va continuar amb una exhibició de Capoeira i Brakdance, el ball de fi de festa amb l'Orquestra Gerunda i batalla de confeti a l'envelat. Els Stoy K Trino va ser els encarregats de clausurar la jornada amb un concert que va tenir una bona acceptació de públic.
Els actes de Festa Major van finalitzar ahir dimarts amb un concert de jazz a càrrec de la Vella Dixieland. Finalment, la pirotecnia Caballer va clausurar sis intensius dies de festa major amb el tradicional castell de focs.

Imatge


Imatges relacionades