Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 16 d'agost

Es cremen les oficines i magatzems de l'empresa Ribes Grau de Palau-solità i Plegamans

29 d'agost de 2007La passada matinada de diumenge dia 26 d'agost un incendi va afectar greument part de l'empresa Ribes Grau de Palau-solità i Plegamans.

Més d'una vintena d'efectius dels bombers van treballar per extingir el foc que va afectar a les oficines i el magatzem de l'empresa. Segons investigacions fetes per la policia, l'explosió d'un comptador de corrent podria ser la causa de l'incendi.

Aquest incident va provocar greus problemes a la fàbrica que de moment ha parat la seva producció. Els serveis tècnics de l'Ajuntament ja s'han posat amb contacte amb els propietaris per tal de donar el suport necessari per a la reconstrucció. D'una banda, s'està estudiant l'acceleració de l'enderrocament de la part afectada i l'apuntalament de la part de la fàbrica, i de l'altra, el consistori es posarà en contacte amb la Generalitat per buscar suport econòmic per la reconstrucció. Els serveis tècnics estan buscant una magatzem per tal que aquesta empresa pugui reprendre la seva activitat.

Des de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans es vol transmetre a les empreses de la vila la importància de disposar de tallafocs. Aquest sistema de control ha afavorit que només es cremés una part de l'empresa.

L'explosió del transformador va provocar que la zona al voltant de la fàbrica es quedés sense subministrament elèctric. Una incidència que va quedar arreglada a primera hora del matí.

Imatge


Imatges relacionades