Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 26 de setembre

El nou govern es presenta al sector educatiu de Palau-solità i Plegamans

7 de setembre de 2007El Teatre de la Vila de Palau-solità i Plegamans va ser l'escenari el passat 4 de setembre de l'acte d'inauguració del Curs Escolar 2007/2008 i de benvinguda als nous mestres.

L'acte va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Palau-solità i Plegamans, Mercè Pla i del regidor d'Ensenyament, Josep Mª Serravinyals, així com amb el President del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental VIII , Esteve Chavala i d'altres membres com : Pilar Gorina, Mª Teresa Masot i Carme Forcadell que van aprofitar per presentar el Programa de Formació del Curs 2007/2008 per als professors dels centres educatius de Palau-solità i Plegamans. Finalment l'acte va comptar amb la presència de Ramon Palau, l'inspector de la Generalitat que pertoca a la zona de les escoles de primària i de secundaria del municipi.

Durant la seva intervenció, l'alcaldessa Mercè Pla va destacar la importància de tenir uns bons professionals a capdavant de les escoles del municipi “els professors desenvolupen una tasca molt important alhora de transmetre els coneixements als nostres fills”. Per aquest motiu, Mercè Pla va esperonar als docents a ensenyar als nens i nenes la història de la vila “ només aquells que coneguin la història del nostre poble podran estimar-lo”.

Per la seva banda, el regidor d'ensenyament Josep Mª Serravinyals va garantir que des del consistori es vetllaria pel bon funcionament de les escoles, ja sigui per donar tot el suport docent necessari a les escoles o accelerar la marxa de les diferents obres que s'estan realitzant a les escoles.

Finalment, els membres del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès VIII van exposar quines són les diferents eines de suport que ofereix el centre per a totes les escoles de la vila.

Totes les escoles de la vila començaran el proper dimecres 12 de setembre.


Imatge