Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 17 d'agost

Més de 2.000 nens i nenes comencen el curs escolar a Palau-solità i Plegamans

21 de setembre de 2007Més de 2.000 nens i nenes comencen el curs escolar a Palau-solità i Plegamans

El passat 12 de setembre 2.051 nens i nenes de Palau-solità i Plegamans van començar el curs escolar 2007/2008 amb algunes novetats.

Els més de 2.000 nens i nenes estan distribuïts als cinc centres educatius qui hi ha actualment al municipi: CEIP Cladelles, CEIP Palau, CEIP Folch i Torres, Marinada i l'IES.

CEIP CAN CLADELLAS
Comença aquest curs amb les obres totalment acabades. Des de l'Ajuntament s'està procedint a l'acondicionament i ordenament del carrer de l'escola fet que s'havia reivindicat en successives ocasions per part de la direcció i de l'AMPA de l'escola. Aquesta és una actuació urgent no prevista i una inversió important que ha suposat un esforç pressupostari pel nou equip de govern. Per això, i com que no figurava en el pressupost s'ha hagut de fer en dues fases. La primera s'ha fet per poder iniciar el curs, la segona serà l'asfaltat complet del carrer, i es farà en els propers mesos aprofitant dies sense classes.

Per als més petits, Infantil P3, P4 i P5 estrenen la reforma del nou edifici adaptat a les característiques de l'alumnat infantil.
Actualment, el CEIP Cladellas compta amb 374 alumnes.

CEIP PALAU
En aquest centre educatiu encara s'ha d'acabar de reformar dues aules que és previst que s'acabin de reformar a finals d'any. Els dos mòduls del curs passat és previst substituir-los amb la segona fase de les obres d'ampliació, previstes per a l'estiu vinent.
L'escola compta amb 446 nens i nenes

CEIP FOLCH I TORRES
Aquesta escola continua tenint un mòdul pre-fabricat. El nombre actual d'alumnes d'aquest centre escolar és de 456. És prevista la redacció del projecte d'ampliació al llarg d'aquest curs. La regidoria farà un seguiment del projecte.MARINADA

Aquesta escola compta amb 440 nens i nenes repartits entre alumnes de primària i de secundària.

IES:
L'ampliació de l'IES ja està feta i els nois i noies de Batxillerat ja poden anar a classe en horari de matí. L'Institut compta actualment amb 435 alumnes.

Una altra novetat del nou govern és que el manteniment dels espais esportius dels CEIP i la provisió de material esportiu anirà a càrrec de la regidoria d'esports per tal de garantir-ne les millors condicions i facilitar la feina dels mestres d'educació física.

De cara a la setmana vinent, l'alcaldessa Mercè Pla i el regidor d'ensenyament Josep Mª Serravinyals és reuniran amb la Delegada Territorial del Departament d'Educació, Anna Riuró per exposar la situació escolar del municipi.