Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dissabte, 17 de novembre

Ja tens preparat el teu trasto?

21 de setembre de 2007El proper diumenge dia 23 de setembre, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans organitza la 4a baixada de trastos, una de les activitats més esperades pels palauencs i palauenques.

Els interessats han de participar amb un trasto fet per ells mateixos que no ha de tenir motor i ha de disposar de frens de seguretat. Els conductors hauran de portar els elements bàsics de seguretat com el casc i proteccions.

És previst que es facin dues baixades amb dos recorreguts diferents. La primera baixada serà des del Castell baixant pel camí de Sant Lluís i fins a la Plaça de Ca l'Estruch i la segona sortirà des del Castell baixant pel camí del Castell i fins a la plaça de Ca l'Estruch. No és una competició, per tant no hi haurà guanyadors i perdedors. Aquells que hi participin rebran un entrepà de botifarra i un refresc.

Els interessats en apuntar-s'hi ho han de fer el mateix dia de la baixada a la Plaça de l'Estruch de 10 a 13h.

El giny es deixarà al Parc tancat de la Plaça de l'Estruch un cop feta la inscripció.

L'activitat és organitzada conjuntament per la regidoria de Joventut i de cultura i les entitats associació teatral Ferrigo-ferrago, el Patronat de Sant Isidre, el Ball de Gitanes i el Moviment Juvenil de Palau-solità i Plegamans.

Es recorda que la parada del servei d'autobusos Sagalés es situarà provisionalment entre la cruïlla C/Cant Cortès i Avinguda Catalunya

Imatge


Imatges relacionades