Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de març

Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

2 d'octubre de 2007L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans forma part del centenar d'ajuntaments que s'han adherit a la celebració de la Setmana de la Mobilitat.
La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura té el seu origen l'any 1999, quan es va organitzar per primera vegada el Dia sense Cotxes, si bé des del 2001 la celebració es va prolongar a Catalunya una setmana sencera.

A Palau-solità i Plegamans els actes organitzats en motiu d'aquesta setmana es faran coincidir amb la Fira Palau:
El dissabte 6 d'octubre tindrà lloc una Pedalada contra el canvi climàtic, que té com a sortida i arribada el recinte de Fira Palau i el mateix dissabte a la tarda hi haurà una demostració de vehicles elèctrics, on es podran provar unes bicicletes elèctriques per un circuit tancat.

A tot Europa es celebra la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura; A més de 30 països i 1.300 ciutats europees es celebren actes informatius.

La Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura pretén ser un nou pas en la conscienciació de l'opinió pública sobre la necessitat d'una nova mobilitat urbana, que eviti els efectes negatius derivats de l'ús inadequat del cotxe a la ciutat.

Concurs 'a tots ens mou una causa'
Entre les activitats organitzades, destaca la campanya "A tots ens mou una causa", que pretén que els usuaris del transport públic participin en una votació sobre els motius per al seu ús. Entre els que hi participin, a través d'internet o d'un missatge de telefonia mòbil, se sortejaran quatre viatges per a dues persones a Nova York, Moscou, Amsterdam o París, a més de 30 targetes T-MES de 6 zones.
Només t'has d'identificar amb un d'aquests 4 valors lligats a l'ús del transport públic i votar per un d'ells:
- Ets dels ambientalistes?
- Ets dels estalviadors?
- Ets dels idealistes
- Ets dels segurs?
Trobaràs tota les bases i tota la informació al portal de la Mobilitat de la Generalitat: http://www10.gencat.net/ptop/AppJava/cat/mobilitat/setmana_mobilitat/concurs/index.jsp

Imatge
Pedalada contra el canvi climàtic