Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 21 de setembre

L'Ajuntament i l'associació de comerciants L'Illa comercial Palau acorden canviar la data de la Nit de l'Illa a la primavera

25 de setembre de 2007En el marc d'una roda de premsa celebrada el passat dilluns 24 de setembre, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i la junta directiva de l'associació de comerciants de L'ILLA comercial Palau van acordar el canvi de data de la celebració de la Nit de l'Illa.

Així la Nit de l'Illa se celebrarà el proper mes d'abril, fet que permetrà començar la companya comercial els mesos de febrer i març, potenciant d'aquesta manera el comerç en un període molt fluix pels establiments de la vila.

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha acordat amb l'associació de comerciants de l'Illa Comercial seguir col•laborant com cada any amb les infrastructures que siguin necessàries per dur a terme aquesta gran festa.

La nit de l'Illa és una gran festa que organitza cada any l'associació de comerciants l'Illa Comercial Palau on es sortegen grans regals per a totes aquelles persones que han comprat algun article en algun establiment adherit a l'associació de comerciants l'Illa Comercial. Aquest actes compte amb el suport de l'Ajuntament, comerços i empreses de Palau-solità i Plegamans.Imatge


Imatges relacionades