Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dilluns, 15 d'octubre

La policia local de Palau-solità i Plegamans efectua 3.678 controls de velocitat

28 de setembre de 2007Entre els dies 14 i 20 de setembre, la policia local de Palau-solità i Plegamans va disposar d'un radar cedit pel Servei Català de Trànsit. Durant la setmana que va estar en funcionament el cinemòmetre es van efectuar 3678 controls del quals només 42 van ser sancionats.

Del total de vehicles controlats, 1008 circulaven per sobre dels límits establerts (30-50km/h) sense arribar al límit de sobreseïment (45-65 km/h) per tant no van ser sancionats per la policia local. No van tenir tanta sort, els 42 vehicles que van sobrepassar el límit de sobreseïment, és a dir més de 46km/h en zones on el màxim era 30km/h o 66km/h en els trams en que la velocitat màxima era 50 km/h.

D'aquesta manera, del total de vehicles controlats, el 71% anava a la velocitat correcte, el 27% van superar la velocitat dins els límits i el 1,14% van ser sancionats per accés de velocitat.

Durant els 7 dies que ha estat operatiu el radar, el cos de la policia local ha situat l'aparell als carrers de la vila on els vehicles acostumen a córrer més. El radar s'ha situat al carrer Mª Aurèlia Capmany, al Pg Carrerada, a la Rbla M. Pere Pou, a la Rbla. Del Sol i a la Avinguda Camí Reial.