Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 11 de desembre

Èxit d'assistència en una nova sessió de les nits literàries

3 d'octubre de 2007El passat dia 28 de setembre a les 8 del vespre, el Castell de Plegamans va ser l'escenari d'una nova sessió de les Nits literàries. El llibre escollit per l'ocasió va ser “ Contra el silenci” de Ramon Folch i Camarasa.

El mateix Ramon Folch i Camarasa, la professora de la facultat de traducció i d'interpretació de la UAB, Montserrat Bacardit, l'alcaldessa Mercè Pla, el regidor de cultura Miquel Truyols i la cinquantena de persones assistents a l'acte van poder conversar i reflexionar sobre el llibre.

Contra el silenci narra com el germà d'un jove soldat que mort al front empren la difícil recerca de les causes de la seva mort. La novel•la, de ressons autobiogràfics, conté els principals ingredients de la literatura de Folch i Camarasa, que sovint es compon d'humor, tendresa i drama en sàvia combinació, original però mai gratuïta. Contra el silenci és, fins ara, la seva obra més recent, que ens el revela en la plenitud de la seva maduresa

Al finalitzar l'acte es va oferir un petit piscolabis i refrigeri al pati del castell on la gent aprofità per comentar l'obra amb la resta d'assistents i el mateix autor.


Imatge


Imatges relacionades