Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 14 de novembre

Increment significatiu de les consultes i reclamacions de l'OMIC respecte el mateix període de 2006

3 d'octubre de 2007L'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor de Palau-solità i Plegamans ha experimentat un increment considerable de les consultes i reclamacions respecte el mateix període de l'any 2006.

Fins a dia d'avui, l'OMIC ha realitzat 131 atencions al ciutadà, 22 consultes més respecte el total de les atencions realitzades l'any 2006.

L'any passat es van realitzar 46 consultes, 2 denuncies i 62 reclamacions mentre que enguany s'han realitzat fins a dia d'avui 73 consultes, 1 denuncies i 57 reclamacions

Si l'any 2006 els temes que més preocupaven als ciutadans eren la telefonia, la garantia i l'habitatge, el 2007 la telefonia i l'habitatge segueixen sent els temes que originen més consultes. Cal destacar que enguany hi ha hagut sis casos de temàtica turística.

L'augment de les atencions per part de l'Oficina Municipal d'Informació al Consumidor es deu a que actualment només hi ha una oficina de l'OMIC a l'Ajuntament. L'any passat, a més de l'OMIC, hi havia una oficina mòbil de la Diputació de Barcelona que es desplaçava a la vila per atendre als ciutadans.

Imatge


Imatges relacionades