Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

Entra en funcionament el servei de compartir cotxe

15 d'octubre de 2007Des d'aquesta setmana, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa el servei de compartir cotxe. El servei consisteix a facilita la trobada de persones que estan interessades a compartir el vehicle privat a l'hora de fer un viatge.

El projecte Compartir cotxe neix de la voluntat de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans de fomentar entre la població un ús més racional del cotxe. El principal objectiu d'aquest nou servei es facilitar als ciutadans i a les ciutadanes de Palau-solità i Plegamans una altra alternativa en els seus desplaçaments tenint en compte les mesures de sostenibilitat en la mobilitat. Tanmateix es vol disminuir la contaminació i el consum energètic produït pels vehicles privats, i millorar la utilització de l'espai públic.
El nou servei ofereix la possibilitat de compartir cotxe a totes aquelles persones que fan cada dia el mateix trajecte. D'aquesta manera, aquelles persones que s'ha de desplaçar fins a la universitat, a treballar o han de fer un viatge poden cercar si hi ha persones que hagin de fer el mateix trajecte.
A l'apartat compartir cotxe del web de l'Ajuntament s'hi pot trobar un espai on s'indica on line quines persones estan inscrites per fer un viatge. S'indica quines són les seves preferències, si disposen o no de cotxe, el motiu del viatge i tot un seguit de dades per fer més fàcil el viatge. Via correu electrònic els interessats es podran posar en contacte per compartir el cotxe en un viatge.

Per obtenir tota la informació sobre aquest nou servei, els interessats s'han d'adreçar a la pàgina web de l'Ajuntament www.palauplegamans.cat