Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 15 de novembre

L'Ajuntament de Palau s'adhereix a la setmana de l'Energia

15 d'octubre de 2007L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans fomentarà l'estalvi energètic la setmana del 22 al 25 d'octubre. La Setmana de l'Energia vol promoure el consum d'energia de forma intel•ligent, sostenible i saludable.

Entre les diverses activitats programades, el proper 25 d'octubre, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans habilitarà un punt d'informació al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor sobre l'estalvi energètic. Monitors especialitzats exerciran de consellers energètics a disposició de la ciutadania, que mitjançant les factures que portin els ciutadans realitzaran un diagnòstic personalitzat de l'estalvi energètic en l'àmbit domèstic que es podria aconseguir en cada cas.

El punt informatiu sobre estalvi energètic serà el proper 25 d'octubre de les de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 al Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor.

Des de la regidoria de Medi Ambient es recorda que no estem sols en el repte de l'estalvi energètic i la manera més eficaç de reduir el malbaratament d'energia és preguntar als professionals que ens envolten.

L'energia és un dels eixos bàsics de la societat moderna. La seva presència a la vida quotidiana és avui del tot indispensable –calefacció, cuina, electrodomèstics, transport, automòbil, enllumenat, telecomunicacions...-. És per això que cal fomentar el coneixement de les seves fonts de producció i de les formes d'aprofitament, fomentar el seu bon ús, sensibilitzar la població respecte a la seva gestió i estalvi, així com estimular nous hàbits de consum i establir els criteris de racionalització.
Imatges relacionades

  • Setmana de l'Energia

    Setmana de l'Energia