Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de març

4 empreses de Palau rebran assessorament empresarial gràcies al projecte IMPAC-TEM

16 d'octubre de 2007El projecte per a les petites i mitjanes empreses IMPAC-TEM Vallès inicia la seva fase final oferint assessorament especialitzat a les empreses participants i cursos de formació continuada als treballadors/es, personal directiu i comandaments intermitjos.

Més d'un centenar de micro i petites empreses de la comarca del Vallès Occidental rebran assessorament empresarial en aquelles àrees en què, després d'haver realitzat una diagnosi empresarial, han estat considerades àrees amb potencial de millora per a la gestió de l'empresa. Al municipi de Palau-solità i Plegamans 4 pimes rebran assessorament en l'àrea comercial i financera.

Pel que fa a la formació, més d'una vintena de micro i petites empreses del nostre municipi podran participar fins al desembre d'enguany en accions formatives adreçades tant a treballadors i treballadores com a directius i comandaments intermitjos de l'empresa. L'objectiu de les accions formatives és el d'ampliar i reciclar coneixements i permetre una major facilitat d'adaptació als canvis i millora de la competitivitat.

Ambdues accions són totalment subvencionades pel Fons Social Europeu i per les entitats que hi participen, entre elles l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans.