Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de març

Els consells comarcals del Baix Ebre i el Montsià i l’Ajuntament de l’Aldea visiten la Deixalleria

15 de març de 2016Personal tècnic de COPATE (Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre), l’ens que gestiona els residus del Baix Ebre i el Montsià, i Simon Falcó, regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de l’Aldea, han visitat aquest dilluns la Deixalleria Municipal de Palau-solità i Plegamans per conèixer el seu funcionament.

 

L’objectiu de la visita ha estat valorar els sistemes que utilitza Palau-solità i Plegamans i estudiar la viabilitat d’aplicar-los als equipaments de COPATE i de l’Ajuntament de l’Aldea que gestionen els residus. En concret, ha despertat força interès el sistema informàtic amb què treballa l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. Es tracta d’un programari que, unit a la Targeta de Serveis Municipals que es lliura a cada llar del municipi, automatitza i simplifica diverses gestions, com l’aplicació de bonificacions sobre la taxa d’escombraries per fer aportacions a la Deixalleria. També serveix per utilitzar l’Espai de Reutilització, on la ciutadania pot deixar-hi i recollir objectes, així com per consultar els que hi ha disponibles.

 

La tècnica de Gestió Ambiental del consistori palauenc ha acompanyat la comitiva ebrenca per explicar-los totes aquestes qüestions. Com a anècdota, van despertar també força interès els Horts Municipals, creats recentment als camps de Can Boada Vell, contigus a la Deixalleria Municipal.Imatges relacionades

  • Personal tècnic de COPATE, el regidor Simon Falcó de l'Aldea i la tècnica de Gestió Ambiental de Palau-solità i Plegamans, a la Deixalleria Municipal.

    Personal tècnic de COPATE, el regidor Simon Falcó de l'Aldea i la tècnica de Gestió Ambiental de Palau-solità i Plegamans, a la Deixalleria Municipal.