Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans inicia una campanya per fomentar l'adopció de gossos

17 d'octubre de 2007La regidoria de governació de l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha posat en marxa una nova campanya per fomentar l'adopció de gossos.

Actualment, l'Ajuntament disposa de 13 gossos que poden ser adoptats. Les persones interessades en adoptar una animal el rebran vacunat, identificat amb el corresponent microxip, esterilitzat i desparacitat.

Amb el títol “adopta'm, et costarà tan poc estimar-me” l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans vol conscienciar a la ciutadania de la responsabilitat que suposa adoptar un animal i de la importància de no abandonar-lo. “Els ciutadans han de ser conscients de la responsabilitat que suposa adoptar un gos. Nosaltres els hi facilitem la tramitació però ells han de respondre pels animals” ha explicat el regidor de governació Jaume Oliveras. “Els adoptants només tindran l'obligació de censar-lo en el registre que hi ha habilitat a l'Ajuntament” ha afegit el regidor.

D'altra banda, des d'aquesta setmana, la Policia Local de Palau-solità i Plegamans disposa d'un dispositiu cedit per la Diputació de Barcelona que permet detectar si l'animal està censat i xipat.

Les persones que estiguin interessades en adoptar un animal s'han de posar en contacte amb la regidoria de governació de l'Ajuntament trucant al 93.864.80.56 o bé enviant un correu electrònic a palau@palauplegamans.cat.

Imatge


Imatges relacionades