Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 16 de novembre

El Barça presenta a Palau-solità i Plegamans una de les escoles de tecnificació del Vallès

19 d'octubre de 2007El Futbol Club Barcelona vol expandir el seu nom per tot el territori català i per aquest motiu ha creat el Centre de Tecnificació. Un xarxa d'escoles repartides per Catalunya per aglutinar el màxim de població possible.

De les 12 escoles que hi haurà repartides pel territori català, a Palau-solità i Plegamans s'hi ubicarà una de les escoles del Vallès. La institució esportiva ha demanat al consistori palauenc, la sessió de mig camp de futbol, cada dilluns durant 1h 30m. El propi Barça aportarà els seus entrenadors que faran una selecció de 40 nens d'entre 6 i 13 anys de tota la comarca. “El nostre objectiu és donar les eines per que els nens puguin millorar individualment el seu joc tècnic” va explicar Josep Gombau director tècnic del FCB. Aquest treball es realitzarà un cop per setmana, de manera que no serà cap impediment per als nens que vulguin seguir jugant amb els seus clubs. “En cap cas volem ser cap competència amb els clubs esportius de la zona” va indicar Josep Gumbau.

Per la seva banda, l'alcaldessa Mercè Pla, va remarcar que l'ajuntament ha donat suport a la iniciativa perquè “és una bona oportunitat per millorar la tècnica futbolística dels nens sempre hi quan els nens i nenes de Palau-solità i Plegamans en surtin beneficiats”.

L'escola de tecnificació va dirigida a futbolistes d'edats compreses entre els 6 i els 13 anys. Es escollits podran perfeccionar aspectes tècnics com la conducció, la passada, el control orientat o el regat entre d'altres.

Les proves d'accés al Centre de Tecnificació es duran a terme els dilluns 22 i 29 d'octubre, de les 18h fins a les 19:30 a l'estadi Municipal de La Riera de Palau-solità i Plegamans. Els encarregats de fer la selecció seran entrenadors nacionals i llicenciats en educació física.

El preu de la matricula d'inscripció és de 80 euros i mensualment s'haurà de pagar una quota de 45 euros els socis del F.C Barcelona i 50 euros els que no siguin socis.

Imatge


Imatges relacionades