Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 19 de març

L'ajuntament sol•licita l'increment de la freqüència del transport públic per la vila

29 d'octubre de 2007En el marc d'una reunió amb el Departament de Transports de la Generalitat, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha sol•licitat incrementar la freqüència de pas del transport públic per Palau-solità i Plegamans.

Actualment, Palau-solità i Plegamans pateix un dèficit important en transport públic. Les connexions amb altres pobles i ciutats del Vallès és deficient i per aquest motiu, molts joves de Palau-solità i Plegamans perden molt temps per anar fins a la universitat o a altres ciutats de la comarca.

Des de l'Ajuntament s'ha demanat incrementar urgentment la freqüència horària dels autobusos que van fins a la ciutat de Sabadell. “Els joves que han d'anar a estudiar a la UAB triguen fins a dues hores per fer un trajecte que podria fer-se en una hora” ha denunciat l'alcaldessa Mercè Pla.

Davant la demanda del Govern del nostre Ajuntament, el Departament de Transports de la Generalitat també estudiarà la possibilitat de crear una línia semi-directe fins a Sabadell que funcionés a les hores punta, per tal de millorar el servei. Tanmateix, també es va valorar la possibilitat de crear una línia Caldes-Palau-solità i Plegamans- UAB. “El principal objectiu de l'Ajuntament és trobar una solució ràpida i eficaç que permeti als joves fer el trajecte amb la màxima rapidesa possible” manifestava Mercè Pla.

Aquestes millores, les d'augment de freqüència d'aquesta línia, també afavoriran al col•lectiu de persones que han d'anar al metge a Sabadell i que ho han de fer amb transport públic.


Imatge


Imatges relacionades