Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 20 de setembre

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans acorda la cessió per part de la Generalitat del tram urbà de l'avinguda de Catalunya

30 d'octubre de 2007
El nou consistori de Palau-solità i Plegamans continua mantenint reunions amb la Generalitat per concretar diferents aspectes que afecten al poble.

Una delegació de l'Ajuntament formada per l'alcaldessa Mercè Pla i el regidor d'urbanisme Josep M. Serravinyals es va reunir amb Jordi Follia, director general de Carreteres de la Generalitat, per iniciar converses per a la recepció per part de l'Ajuntament de l'Avinguda Catalunya que actualment és propietat de la Generalitat.

L'objectiu de l'Ajuntament és adequar aquesta cèntrica via com a zona urbana per tal de millorar el seu entorn. Per tant, la Generalitat cediria a l'Ajuntament el tram que va des de la Masia de Can Maiol fins a la carretera de Caldes. “La nostra prioritat és fer que el centre del poble es converteixi en una zona més amable per passejar i que es millorin les connexions, que ara per ara, estan molt deteriorades pel caràcter poc urbà d'aquesta via” ha destacat l'alcaldessa Mercè Pla.

La recepció d'aquesta tram per part de l'Ajuntament no es durà a terme fins que es comencin les obres de la primera fase.

ACCÈS A L'AP-7

D'altra banda, davant l'interès mostrat per part de l'Ajuntament sobre el complicat accés a l'AP-7, el director general de Carreteres també va fer saber als responsables de l'Ajuntament que un cop hagin acabat les obres d'accés al polígon de la Riera de Caldes, hi ha la previsió d'iniciar les obres per millorar l'accés a l'AP-7. Un tram on actualment s'hi formen moltes retencions per culpa del cediu al pas qui hi ha habilitat abans d'entrar a l'autopista.


Imatge


Imatges relacionades