Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
divendres, 16 de novembre

Canvis en els dies de recollida de voluminosos i poda i en l’horari de la Deixalleria

30 de juny de 2016Les novetats s’aplicaran a partir del proper 12 de juliol

 

 

La Regidoria de Gestió Ambiental de l’Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha decidit fer canvis en els dies de recollida de voluminosos i poda i en l’horari de la Deixalleria. “Juntament amb l’empresa PAU hem analitzat les demandes de la ciutadania i els nous horaris responen a les necessitats que hem detectat”, explica la regidora de Gestió Ambiental, Luisa Fernández.

 

A partir del 12 de juliol, la recollida de voluminosos es farà els dijous, i la poda es recollirà els dimarts. “Intercanviem els dies de recollida d’aquestes dues restes ja que hem detectat que molts veïns i veïnes fan les tasques de manteniment del jardí els caps de setmana i és llavors quan treuen les saques al carrer”, diu la regidora. “Per això, és millor recollir la poda els dimarts, i no pas els dijous com es fa ara”, conclou Fernández.

 

Pel que fa a l’horari de la Deixalleria, el nombre de visites demostra que cal ampliar l’horari de tancament al migdia i escurçar-ho a la tarda. “A partir del 12 de juliol, de dimarts a dissabte, la Deixalleria obrirà de 9.30 a 14 hores i de 16 a 18 hores”, detalla Fernández. “La resta de dies –continua- es farà el mateix horari que fins ara: els diumenges de 9 a 14 hores i els dilluns i festius restarà tancada”.Imatges relacionades

  • Deixalleria Municipal de Palau-solità i Plegamans.

    Deixalleria Municipal de Palau-solità i Plegamans.

  • Plafons explicatius sobre la reutilització, el reciclatge i el tractament de residus.

    Plafons explicatius sobre la reutilització, el reciclatge i el tractament de residus.

  • Recollida de restes vegetals

    Recollida de restes vegetals