Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimecres, 26 de setembre

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans fa efectiva una donació de 7.000 euros a Creu Roja per a l'adquisició d'una ambulància

8 de novembre de 2007Davant l'increment de les necessitats de la població de Palau-solità i Plegamans, l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans ha fet una donació de 7.000 a l'Assemblea Local de la Creu Roja per a l'adquisició d'una nova ambulància.

Amb aquest nou vehicle, es podrà assolir i superar amb garanties els compromisos adquirits per l'Assemblea Local de la Creu Roja amb l'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans. "L'adquisició de la nova ambulància revertirà sobre els ciutadans de Palau-solità i Plegamans que tindran un nou mitjà preventiu a la seva disposició que realitzarà tasques preventives i d'emergència" va destacar Florentino Robisco, representant de l'Assemblea Local de la Creu Roja en el marc de la firma del conveni entre el consistori i l'ONG.

Per la seva banda, l'alcaldessa de Palau, Mercè Pla va agrair l'esforç fet per la l'Assemblea de la Creu Roja i alhora va remarcar la tranquil•litat que suposa per a la ciutadania de Palau-solità i Plegamans "disposar d'una ambulància que actualment és una de les més ben equipades de Catalunya".

La nova ambulància de la Creu Roja, ofereix els seus serveis a les poblacions de Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui i Sant Feliu de Codines. Els 47.500 euros que ha costat el nou vehicle s'han aconseguit gràcies a les aportacions econòmiques fetes per les administracions locals i per la mateixa Creu Roja.

L'Ajuntament de Palau-solità i Plegamans i l'Assemblea local de la Creu Roja han signat en els darrers anys diversos convenis de col•laboració mútua.Imatge


Imatges relacionades