Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dijous, 21 de març

155 PERSONES PARTICIPEN AL CICLE “ A CENT CAP ALS CENT”

20 de novembre de 2007El passat 14 de novembre, Palau-solità i Plegamans va ser l'indret escollit per celebrar la primera de les passejades “A cent cap als cent” organitzades per la Diputació de Barcelona.

Aquest programa pretén donar suport, participar i dinamitzar propostes adreçades al col•lectiu de persones de més de 60 anys, que presentin l'activitat física i l'exercici en general, com una eina fonamental per a la millora de la salut, la prevenció de patologies físiques i psicològiques, tot afavorint la cohesió dels grups i les relacions interpersonals, per tal de millorar la qualitat de vida d'aquest col•lectiu.

Enguany, s'han adherit a aquesta iniciativa els municipis de Palau-solità i Plegamans, Torrelles de Llobregat, Gavà i Cerdanyola del Vallès.

El recorregut va començar del Pavelló Municipal d'Esports Maria Víctor fins a Can Pavana on els participants van esmorzar. A continuació la gent gran va caminar fins a la Torre Marimon. La tornada, llindant amb el terme municipal de Sentmenat, va portar al grup fins al restaurant de Can Duran. Després d'una breu visita a l'ermita de Santa Maria de Palau-solità es va arribar al punt d'inici.

Uns minuts d'estiraments van ser l'aperitiu ideal per al dinar de germanor i per a fer un brindis entre tots amb una copa de cava i un tros de coca. Una foto de família i la salutació de l'Alcaldessa i del Regidor d'Esports van donar pas a una classe de tai-txí per ajudar a pair l'àpat.

En total, 155 persones van caminar recolzats per un equip de 20 persones entre monitors, conserges, Creu Roja i Protecció Civil i per una dotació d'un vehicle lleuger de suport, un 4x4 i una ambulància. La caminada va començar a les 10.00 h. i va finalitzar a les 14.00 h.

Aprofitem l'avinentesa per a agrair, d'una manera especial, a tots els avis i a totes les àvies que es van oferir com a voluntaris per a fer un cop de mà en l'organització de l'esdeveniment. Sense aquestes persones, l'acte no hauria sortit tant bé com finalment va sortir.


La propera passejada tindrà lloc al mes de febrer a Torrelles de Llobregat. Ampliarem la informació conforme s'acosti la data.

Imatge


Imatges relacionades