Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 16 d'octubre

L’Ajuntament presenta l’avantprojecte de les noves pistes als clubs de petanca i bitlles catalanes

6 d'octubre de 2016Uns terrenys al costat de la nau de Brigades Municipals, entre l’avinguda de l’Ebre i el carrer de Maria Aurèlia Capmany, ha estat l’espai escollit per ubicar les noves pistes de petanca de Palau-solità i Plegamans. El regidor d’Esports, Miquel Rovira, s’ha reunit amb els Club de Petanca i el de Bitlles Catalanes Palau-solità i Plegamans per presentar-los l’avantprojecte. “Volem que les dues entitats donin la seva opinió i facin aportacions per millorar el projecte”, explica el regidor.

 

L’espai, de 1.700 metres quadrats, disposarà de 10 pistes i dos edificis d’entre 60 i 100 metres quadrats amb un magatzem i un espai relacional. L’equipament estarà envoltat d’una zona enjardinada, amb arbres, jardineres i mobiliari urbà. El projecte ja es porta treballant durant els darrers mesos directament amb les entitats, i ara es demana la seva opinió per tal d’aconseguir un espai adient per a la pràctica d’aquests esports.

 

El canvi d’ubicació ha esdevingut una necessitat després de projectar la construcció de l'edifici de la nova Biblioteca Municipal a l'avinguda Verge de Montserrat, on estan situades les actuals pistes de petanca. Miquel Rovira ha recordat que des de la seva regidoria s’han organitzat reunions periòdiques amb el Club de Petanca i el de Bitlles Catalanes “per dissenyar un equipament que s'adeqüi a les necessitats d'aquestes entitats esportives”.

 

Segons Rovira, el trasllat afavoreix la practica d'aquest esport: “ampliem el número de pistes i oferim una zona totalment adaptada a les dues modalitats”. Una de les novetats del nou espai serà l'adaptació de pistes per a la pràctica tant de les bitlles catalanes com de la petanca.Imatges relacionades

  • Terrenys on s'ubicaran les noves pistes de petanca i bitlles catalanes

    Terrenys on s'ubicaran les noves pistes de petanca i bitlles catalanes