Palau Solità i Plegamans

Palau Solità i Plegamans
Palau Solità i Plegamans
IniciMapa webContacteCanvia mida font
dimarts, 18 de desembre

La Copa Derbi Variant 2016 de resistència de ciclomotors arriba a Palau-solità i Plegamans

2 de novembre de 2016La COPA  DERBI  VARIANT 2016, organitzada pel Moto Club Palau, arriba el proper 6 de novembre als terrenys situats al costat del Camp de Futbol Municipal Francesc Serracanta de Palau-solità i Plegamans. Es tracta d’una prova de resistència de ciclomotors destinada  als pilots, als Moto Clubs i a les Escuderies, que es disputen cada any sota el control dels Òrgans Tècnics de la Federació Catalana de Motociclisme (FCM). La prova començarà a les 8h i finalitzarà a les 14,15 amb l’entrega de premis.

En aquest Campionat només podran formar part i puntuar els pilots amb llicència Catalana, Social Catalana, o Homologada expedida per la FCM o qualsevol Federació Territorial, i aquelles llicències territorials autoritzades per la FCM. (No permeses llicències "ACCEMA"). Pots consultar la normativa a Copa Derbi Variant 2016.

Només els pilots inscrits poden conduir el vehicle.  En qualsevol moment l’organització pot requerir el DNI a qualsevol pilot, estigui o no en cursa. Entre les normes, queda clar que l’ús de casc integral i guants es obligatori i que el nombre de corredors per equip ha de ser entre 2 o 3. Es concediran trofeus als 3 primers equips classificats de cada categoria.

Poden participar qualsevol model de Derbi Variant venut per la casa Derbi sota el nom genèric de variant, des d’amèrica, passant per clàssic fins a les box. La prova es disputarà als terrenys al costat del Camp de Futbol Municipal Francesc Serracanta, a una part dels aparcaments del mateix espai, i al camp de Can Cinto.

HORARIS

8h verificacions

10 a 10.30 h. entrenaments

11 h. Cursa

14 h. Final

14.15 h. Entrega de premis 

Lloc: Terrenys al costat del Camp de Futbol Municipal Francesc SerracantaImatges relacionades

  • Copa Derbi Variant

    Copa Derbi Variant